BBQ N-VA Wommelgem met Bart De Wever overweldigend succes

Op 6 juni 2011

Beste Wommelgemnaar,

De eerste activiteit van de N-VA Wommelgem is gisteren niet onopgemerkt voorbij gegaan. De barbecue, die opgeluisterd werd door nationaal N-VA voorzitter Bart De Wever, was een overweldigend succes met een goede 200 aanwezigen.

Na een kort welkomstwoord van Frank Gys, voorzitter van uw lokale N-VA afdeling, stond Bart De Wever tijdens zijn toespraak stil bij de politieke actualiteit, het groeiend succes van lokale N-VA afdelingen en de uitbouw van de partij. Hierna volgden enkele vragen van het publiek, dat aandachtig naar de boodschap van de N-VA voorzitter had geluisterd, over specifieke actuele thema's en de standpunten van de N-VA. Jan Hofkens dankte Bart De Wever tenslotte voor zijn komst en nodigde het talrijk opgekomen publiek uit voor de BBQ.

Bij een heerlijk stukje eten en een lekker glas drinken kon iedereen dan verder kennismaken met de lokale bestuursploeg en de zondagnamiddag goed inzetten. Deze eerste activiteit van N-VA Wommelgem werd alvast zeer gesmaakt.

We wensen hierbij nogmaals uitdrukkelijk alle leden en sympathisanten te danken voor hun aanwezigheid en steun en kijken alvast uit iedereen opnieuw te mogen begroeten op een volgende gelegenheid. Ondertussen zullen we als bestuur verder werken om onze partij in Wommelgem verder op de kaart te zetten.

Ook willen we alle medewerkers bedanken voor deze geslaagde namiddag.

Binnenkort zullen nog andere foto's gepubliceerd worden op de website en zal u hier tevens een opgenomen reportage kunnen bekijken.

 

 

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is